FERESTRELE PANORAMICE, INSPIRAȚIE PENTRU ESCAPADA DIN WEEKEND CategoriesSfaturi

FERESTRELE PANORAMICE, INSPIRAȚIE PENTRU ESCAPADA DIN WEEKEND

Urmează un weekend prelungit! Gata planurile? 🙂 Indiferent că alegi marea, muntele, un sătuc liniștit sau un city-break într-o capitală animată, nu uita că zilele libere sunt mai frumoase în locuri cu ferestre mari, orientate spre priveliști minunate. Chiar dacă poate nu petreci foarte mult timp în interior, vrând să te bucuri de vremea călduroasă, panorama care te întâmpină atunci când ajungi în cameră îți va da și mai multă energie.

De altfel, este chiar demonstrat că priveliștile încântătoare, mai ales cele către natură, au efecte benefice asupra oamenilor, îmbunătățind starea de spirit, energia mentală și chiar performanțele. În plus, lumina naturală care inundă spațiile interioare contribuie la starea de bine.

Ferestrele mari creează impresia unor zone deschise și aerisite, ceea ce te face să te simți confortabil și în largul tău în zilele de vacanță, chiar dacă spațiul este unul necunoscut ție. De asemenea, datorită suprafețelelor vitrate mari te vei simți mai aproape de natură, fie că este vorba de mare, munte, grădină, de un obiectiv turistic sau chiar de întregul oraș pe care îl vizitezi.

Dacă încă te mai gândești cum arată locul perfect pentru o vacanță sau un weekend prelungit, admiră imaginile de mai jos și lasă-te inspirat pentru escapadele următoare! Nu uita, chiar și în sezonul rece, ferestrele panoramice sunt o idee excelentă! 🙂

discutiilafereastra.ro (2)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (3)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (5)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (7)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (9)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (10)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (11)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (12)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (16)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (18)_sursa onedecor.net discutiilafereastra.ro (6)_sursa onedecor.net

Sursa: onedecor.net

Discuții la fereastră este un concept dezvoltat de Gealan România, prin care împărtășim idei și imagini care să te inspire. Te așteptăm pe www.gealan.de/ro cu soluții complete de tâmplărie pentru locuințe confortabile, moderne și eficiente.

Gravatar image
By

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *