FEREASTRA BUNICII CategoriesTendinte

FEREASTRA BUNICII

În prag de vară, cei mai mulţi dintre noi suntem cu gândul la vacanţele copilăriei, petrecute la bunicii de la ţară. Iar dacă locuiţi într-un oraș mare și aglomerat, vara cu atât mai mult simţiţi nevoia unei oaze de relaxare care să vă inspire natură si liniște.

Cu puţină imaginaţie și creativitate, puteţi transforma orice fereastră din casa dumneavoastră într-o fereastră care să vă amintească de bunici. Noi vă propunem cinci idei pe care le puteţi aplica oriunde:

Margine de piatră. Această soluţie este ideală în special pentru bucătărie. Aplicaţi piatra de jur împrejurul ferestrei pentru un aspect rustic, asemănătoare conacelor ţăranești.

fereastra bunicii

Decoraţiuni la fereastră. Înlocuiţi vaza de sticlă sau lumânările cu obiecte pe care le găsiţi în orice casă ţărănească: coșuri de nuiele, stropitoare, vase din lemn.

fereastra bunicii

Farfurii. Vasele din lut cu modele tradiţionale pot deveni opere de artă. Trebuie doar să le găsiţi un loc pe perete, în jurul ferestrei.

fereastra bunicii

Perdele si obloane. Uitaţi de clasicele perdele din dantelă și voal. Optaţi pentru pânză sau in, în culori simple sau cu imprimeuri country. Iar daca spaţiul vă permite, căutaţi vechi obloane de lemn pe care să le recondiţionaţi.

fereastra bunicii

Flori si plante. Nu putem vorbi despre o oază de liniște fără să vorbim despre plante. Flori, mușchi, plante curgătoare, pe pervaz sau în afara geamului – aici limita este imaginaţia dumneavoastră.

fereastra bunicii

Iată cum câteva idei simple și ușor de aplicat vă pot schimba înfăţișarea locuinţei. Pentru mai multe sugestii, vizitaţi pagina noastră de Facebook, Discuţii la fereastră.

Gravatar image
By

One thought on “FEREASTRA BUNICII”

  1. Uitandu-ma pe netul din Romania iata ca am gasit pe saitul
    dumeavoastra. Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de
    pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *