MOBILIER LA FEREASTRĂ CategoriesSfaturi

MOBILIER LA FEREASTRĂ

Orice nou început este mereu asemănător unei renașteri. Fie că vorbim despre o casă nouă, fie despre o schimbare a actualei locuințe, partea de design interior este extrem de importantă.

MOBILIER LA FEREASTRA

Atunci când începem să ne gândim la amplasarea mobilierului în casă, ferestrele joacă un rol important. De cele mai multe ori ele pot părea un obstacol, dar dacă știm să le valorificăm, putem transforma diferite colțuri ale casei în adevărate oaze de liniște.

Noi vă propunem câteva sugestii:

Bucătărie. Să speli vasele nu e chiar cea mai plăcută activitate pentru mulți dintre dumneavoastră, așa că de ce să nu puneți chiuveta de la bucătărie în dreptul ferestrei? Așa veți avea o priveliște plăcută, care vă va ajuta să vă destindeți.

MOBILIER LA FEREASTRA

Dacă preferați să puneți mobila de bucătărie pe alt perete, atunci puteți să încercați amplasarea mesei lângă fereastră. Să savurezi micul dejun în timp ce admiri natura poate deveni noua dumneavoastră formă de relaxare.

MOBILIER LA FEREASTRA

Dormitor. Specialiștii spun că poziționarea patului lângă fereastră poate deveni un factor important când vine vorba de dimineți plăcute. Lumina naturală vă poate influența starea de spirit și poate să aibă un efect plăcut asupra dumneavoastră. Astfel, trezirea va veni natural, vă veți simți mai plin de energie și pregătiți de o nouă zi.

MOBILIER LA FEREASTRA

Birou. Dacă lucrați foarte mult la calculator, este necesar ca, o dată la patru ore să faceți o pauză. Alegeți să plasați biroul cu fața la fereastră pentru ca, atunci când faceți pauze sau când vă pierdeți inspirația, să puteți să petreceți câteva secunde privind pe fereastră.

MOBILIER LA FEREASTRA

Baie. Amplasarea cabinei de duș sau a căzii lângă fereastră este avantajoasă deoarece astfel aerisirea se va face mult mai ușor.

MOBILIER LA FEREASTRA

Colțul de citit. Atunci când citiți, aveți nevoie de două lucruri: lumină și imaginație. O bibliotecă care să fie concepută în așa fel încât să valorifice spațiul din jurul ferestrei este o soluție de depozitare utilă, iar spațiul amenajat pentru citit este confortabil și intim.

MOBILIER LA FEREASTRA

Indiferent de alegerea făcută, vă invităm să găsiți mai multe sugestii pe pagina noastră de Facebook, Discuții la fereastră.

Gravatar image
By

3 comments

  1. I see a lot of interesting content on your website. You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there is a
    tool that creates unique, google friendly posts in couple of seconds, just search in google – k2
    unlimited content

  2. I see a lot of interesting content on your website. You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there is a
    tool that creates unique, google friendly posts in couple of seconds, just search in google – k2
    unlimited content

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *